Testin e auto shkolla

Teste teorike online për marrjen e lejës së drejtimit të mjetit për kategorinë A dhe B. AutoShkolla Online. Teste teorike online për marrjen e lejës së drejtimit të mjetit për kategorinë A . Autoshkolla - Pytje - Përgjigje (Test me ilustrime) Autoshkolla, pytje,pergjigje,te dhena, test nga autoshkolla,autoshkolla test,teste autoshkolla,autoshkolle test,testet e autoshkolles, pytje te autoshkolles,pytjet, patenta,pytje per patent,pytje per patent, autoshkolla patenta, kategoria B,pytje pergjigjje, autoshkolla pytje me vizatime,vizatimet, autoshkolla shqip. Shenjat e komunikacionit: 6 pyetje Semaforët, Personi i autorizuar, Shenjat (shenimet) rrugore: 1 pyetje Kryqëzimet: 3 pyetje Faktorët që ndikojnë në ngasje, Eko-ngasja dhe njohurit për mjetet motorike: 4 pyetje. Pyetjet me përgjigje dhe të drejtën e autorësisë e ka ekskluzivisht Ministria e Infrastrukturës - Republika e Kosovës.

Testin e auto shkolla

Feb 01,  · Pyetjet e testit teorik të Kategorise A1, A2, A, B1, B+E komplet testin me 30 pyetje-pergjegje te sakta mund ta shikoni dhe te mesoheni me video. Vazhdo test. Shenjat e komunikacionit: 6 pyetje Semaforët, Personi i autorizuar, Shenjat (shenimet) rrugore: 1 pyetje Kryqëzimet: 3 pyetje Faktorët që ndikojnë në ngasje, Eko-ngasja dhe njohurit për mjetet motorike: 4 pyetje. Pyetjet me përgjigje dhe të drejtën e autorësisë e ka ekskluzivisht Ministria e Infrastrukturës - Republika e Kosovës. Autoshkolla - Pytje - Përgjigje (Test me ilustrime) Autoshkolla, pytje,pergjigje,te dhena, test nga autoshkolla,autoshkolla test,teste autoshkolla,autoshkolle test,testet e autoshkolles, pytje te autoshkolles,pytjet, patenta,pytje per patent,pytje per patent, autoshkolla patenta, kategoria B,pytje pergjigjje, autoshkolla pytje me vizatime,vizatimet, autoshkolla shqip. Teste teorike online për marrjen e lejës së drejtimit të mjetit për kategorinë A dhe B. AutoShkolla Online. Teste teorike online për marrjen e lejës së drejtimit të mjetit për kategorinë A . Testi përmban 13 pyetje në total, 12 pyetje nga 3 nënpyetje, ndërsa 1 pyetje ka 4 nënpyetje, me alternativa të kombinuara pozitive e negative. Secila përgjigje e saktë vlerësohet me nga 1 pikë. Për të kaluar testin ju duhet të mbledhni 33 apo më shumë pikë nga gjithsej 40 pikë.Aplikacioni autoshkolla ne vete permbane rreth 30 teste te autoshkolles. te komunikacionit per ju para se te paraqiteni ne testin e vertete ne Autoshkolle. Auto shkolla online kjo faqe shërben për testimin e aftësive tuaja për patent shofer. Ky app është i orientuar për lehtësimin e qasjes në provim për patentë shofer të kategorisë B. Read more. Collapse. Reviews. Review Policy. total. 5. 4. Linku i ri per test Online falas. AutoShkolla. Website. Testet e autoshkolles kategoria B. Education Website draftnader2004.com Testet. Kuize nga Autoshkolla, Autoshkolla Kuize, Teste nga Autoshkolla, Autoshkolla Testi provues autoshkolla, autoshkolla testet e reja, Test autoshkolla b, Testet.

see the video

Autoshkolla, Testi i 1, time: 6:46
Tags:Gas dehydration field manual,Nurul badiah lai instagram,Joanna b danuta b muzyk rockowy,Orla gartland all the little details

2 Replies to “Testin e auto shkolla”

  1. Rather useful piece

  2. I think, that you are not right. I can defend the position. Write to me in PM, we will communicate.

Leave a Reply